Totaal aantal pageviews

donderdag, januari 13, 2005

Stil in mij.....





Het is erg rustig op mijn log.
Dat heeft een reden.
Mijn godverdomde PC is nog steeds stuk.
Ik heb een stukkende PC.
Hij gaat wederom naar iemand die meer verstand heeft van dat soort dingen dan ik.
Oftewel; de eerste de beste boerenlul. Het is niet omdat ik Systeemspecialist ben, dat je moet denken dat ik ook maar enig verstand heb van computers en dat soort shit.

Waar ik wel verstand van heb? Wel, ik moet eerlijk toegeven dat ik dat zelf niet zou weten. Ik heb verstand van....ehh.........van......de teloorgang van de ondergang van het einde der tijden. Daar heb ik verstand van.
Maar jullie zijn er denk ik nog niet aan toe dat ik daar op dit moment een boekje over open doe. Ik bedoel, niet dat ik de nieuwe Messias ben of zo, maar knettergek ben ik alleszins. Zeg dat ik het gezegd heb.

Valt het op dat mijn brein overloopt de laatste dagen?
Dat komt door een overdosis aan caffeine, gecombineerd met afkickverschijnselen van mijn beste vriendin Nicotine, gecombineerd met een chronisch slaapgebrek, te weinig daglicht en teveel orkaantjes in mijn schedel.

Wanneer de wekker om kwart over zeven in de ochtend gaat ben ik gebroken.
Ik wil slapen. Laat me met rust. Ik meld me dood voor vandaag.
Wanneer ik 's avonds naar bed ga, ben ik hyperactief. ADHD. Suiker. Caffeine. Totale gekte. Het is niet dat mijn biologische klok naar de filistijnen is, het is de wereld die zich niet aanpast aan mijn leefpatroon en denkwijze.

Door de tsunami van afgelopen kerst draait de aarde iets sneller. Dat komt omdat er twee schollen overelkaar zijn geschoven, zeggen ze.
Dat snap ik niet. Bij de visboer schuiven er dagelijks schollen overelkaar, en hoor je hem klagen? Nou dan. Flikker op met je gejank en gedraag je als een vent.
Geef terug wat van een ander is en hou voor de rest je smoel.
Oh...wacht even, ik haal nu denk ik een paar dingen doorelkaar.
Dat laatste was voor iemand die ik niet ken en nooit zal kennen.
Mensen die ik nooit zal kennen; ze kunnen me gestolen worden.

Eh....Arjen signing off...

Tot een volgende Blog, ik hoop dat mijn PC dan weer leeft.

Geen opmerkingen: