Totaal aantal pageviews

dinsdag, november 23, 2004

Doe een wens....




Deze man wil ik geen hand schudden.
Mijn geloof verbiedt het om volslagen idioten, fascisten, radikalen, orthodoxen en geitenneukers in het algemeen de hand te schudden.

Het wachten is op een geloof waarin het verboden wordt je aan te passen, te integreren en je godverdomme te gedragen als een gast.
Tot die tijd: Mongolen als meneer Van de Ven, meneer Ahmad Salam, prediker Mohamed Khojja en imam Khalid el Moumni: Lees eens een keer een goed boek. Ik stel voor te beginnen met een boekje over fatsoensnormen, dan de Staatscourant, daar staan hele leuke stukjes in over wetten en wetswijzigingen, en wat dachten jullie van de Grondwet? Lees en verbaas je over wat er wel en niet mag en kan in Nederland.
Don't like it? Daar is het gat van de grens. Dag! Vort! Zoef! Moven! Raus!

Offeh....wat dacht je van de Koran? Lees hem nog eens een keer aandachtig door....laat tot je doordringen wat er nou echt staat. Interpreteer de teksten eens naar de eenentwintigste eeuw in plaats van naar de vijftiende eeuw. Ga vroeg naar bed. Denk nog eens na hoe Mohammed gewild zou hebben dat je de teksten interpreteert en val in een diepe slaap.
Word wakker, schaam je diep voor je woorden en daden van de voorgaande jaren, en gedraag je zoals de meeste van je broeders. Zoals het hoort

Geen opmerkingen: