Totaal aantal pageviews

maandag, november 15, 2004

Miss Universe doorgestoken kaart?




Miss Nederland komt ieder jaar uit een andere provinice, of op zijn minst uit een andere plaats. Dat is logisch; er is geen specifieke regio met een uitzonderlijk hoog percentage mooie mensen. Wel met lelijke mensen, maar ik wil het nu even niet hebben over Purmerend.

Dan Miss World. Ook die komt ieder jaar uit een ander land. Toegegeven; Belgie en Engeland gooien niet al te vaak hoge ogen, maar daar is de algemene staat van tandheelkunde in die landen, alsmede een totale desinterese op het gebied van frisheid en schoonheid debet aan. Feit blijft: Ieder land heeft een potentiele kans op de titel "Land van de mooiste vrouw ter wereld".

Maar dan het grootste schandaal na de moord op Kennedy en de tweede plek van Ruud in Big Brother 1: Miss Universe

Hoe kan het toch dat ieder jaar de mooiste vrouw van het universum van Planeet Aarde komt????
Ik bedoel...zoveel leven in het heelal, zoveel planeten, zoveel prachtvrouwen, de een zachtroze met twee armen en benen, de ander met elf prachtige ogen, de ander met tentakels om spontaan verliefd op te raken...sommige vrouwen zijn lichtblauw en wegen een paar ton, andere hebben twee hoofden waarvan het een nog betoverender is dan het ander, maar toch wint de Aarde ieder jaar weer!!!!!

Wie durft dit intergalactische schandaal, deze cosmische doorgestoken kaart nu eindelijk eens aan de kaak te stellen....? Wie zijn wij om te bepalen dat onze vrouwen mooier zijn dan die van de eerste de beste planeet bij Alpha Centauri of Beetelgeuze in de buurt....?

Schande! Schande, roep ik!

Geen opmerkingen: