Totaal aantal pageviews

maandag, december 06, 2004

Arrrrie is moe!




Zo.
De werkweek is weer begonnen, na een volle week ziek, zwak en misselijk te zijn geweest.
Nog steeds ben ik zo slap als een vaatdoek, maar da's niet zo gek; ik krijg amper wat door mijn strot en wat ik binnenkrijg, vliegt er net zo hard uit.
Voordeel is dat ik zo misschien wat kilootjes kwijtraak....kuche....

Vandaag begonnen met een training van een week over BACC. Jawel, je lacht wat af.

Vrijdag nog een dagje cursus voor BHV-ploegleider en het is weer weekend...ik haat het om in de schoolbanken te zitten...de tijd gaat lannnnnnnggggzzzzzzzzZZZzzzzaam en je valt zowat in slaap. Je gaat de deur uit als het donker is en je komt thuis als het donker is.
Het enige verschil met vijftien jaar geleden is dat mijn moeder het eten niet heeft klaarstaan. Dat moet ik ook zelf maken. (vandaag: kippesoep met toast. Jawel, je smult wat af.)

Tussendoor even telefonisch de internetverbinding van mijn ex gefixed en mijn salarisadministratie (3x woordwaarde) gedaan. Conclusie: ik verdien nog altijd veel te weinig. Ik betaal veel te veel premie. En volgens mij ben ik afgelopen maand voor driehonderdachtenveertig Euro bruto genaaid maar ik snap geen hol van mijn papieren.
Misschien klopt het gewoon wel. Het zal allemaal wel, ik heb geen zin om er hoofdpijn aan over te houden. Aan de andere kant is het wel driehonderd Euro. Er gaan wel eens dagen voorbij dat ik het niet in mijn zak heb.
Morgen maar eens met een iets frissere blik kijken naar de kolommen met getalletjes.
Als het lukt.

Arjen signing off.....

Oh, nog even over mijn posting van vorige week met grappen over moslims.
Ik heb hier veel commentaar op gekregen uit bepaalde kringen.
Wel, ik kan jullie geruststellen: ik heb zelf Marokkaans bloed.
(Op mijn bumper hahahahaha)
Nee, even serieus....een van mijn beste vrienden heeft zelf een Marokkaan....!!!
(klachten kun je mailen naar het bekende adres.)

1 opmerking:

Derek zei

Ik laat mijn salarisadministratie in den haag eigenlijk al jaren door hetzelfde kantoor uitvoeren. Ook de rest van mijn financiele administratie wordt altijd in Den haag uitgevoerd