Totaal aantal pageviews

zondag, oktober 31, 2004

Horoscopen: waarom ik niet?




Elke dag lees ik -tegen beter weten in- mijn horoscoop in de Spits onderweg naar mijn werk.
Het begint al met de vraag waar ik moet kijken, want het noodlot heeft besloten dat Arrie geboren zou worden op 23 oktober.
Volgens een aantal horoscopen ben ik dus een schorpioen, maar volgens een bijna net zo groot aantal ben ik keihard een weegschaal.

Hierdoor heb ik al sinds ik mij kan herinneren een grote scepsis ten opzichte van de westerse horoscoop. Ik bedoel maar: als de heren en dames sterrenwichelaars het al niet eens kunnen zijn over zoiets basaals als op welke datum de diverse tekens van de dierenriem precies beginnen, hoe kan ik dan vertrouwen op de inhoudelijke kanten van hun logica....?

Maar ook ik wil graag geloven in het onbekende (beter gezegd: ik weet zeker dat er, om maar het cliché der cliché's te gebruiken, meer is tussen hemel en aarde. Maar daarover weliicht een andere keer meer.), dus netjes lees ik elke dag beide horoscopen: die van schorpioen en die van weegschaal. Meestal kan ik er geen chocola van maken. Het is allemaal erg vaag en erg suggestief, en soms spreken ze elkaar ronduit tegen.

In mijn direkte omgeving is een aantal mensen redelijk bekend met de tekens en hun bijbehorende karaktereigenschappen, en volgens hen ben ik een typische schorpioen. Ik weet het niet. Met name de besluiteloosheid en onzekerheid van een weegschaal klinken mij erg bekend in de oren. Of niet? Wel toch? Ben ik besluiteloos en onzeker? Volgens mij wel. Of juist niet? Ik bedoel maar.

Het is des te irritanter dat de horoscoop van mijn vriendin de plank vaak keihard raak slaat. Dus ik ben echt sterk geneigd wel te geloven in een degelijke horoscoop....alleen niet voor mezelf, helaas.

Gelukkig is daar de Chinese horoscoop, waar ik zonder enige vorm van twijfel een hond ben. Ik kan me uitstekend vinden in de omschrijving van de trouwe viervoeter:
Mensen die geboren zijn in het jaar van de Hond hebben de beste karaktertrekken. Ze hebben een diepgeworteld gevoel van trouwheid, zijn eerlijk en winnen makkelijk het vertrouwen, omdat ze weten hoe ze een geheim moeten bewaren. Echter, Honden zijn ietwat egoïstisch, verschrikkelijk koppig en excentriek. Om rijkdom geven ze niet veel, ook al lijkt het op de een of andere manier wel alsof ze altijd geld hebben. Ze kunnen emotioneel koud zijn, en zijn soms afstandelijk op feestjes. Ze hebben altijd wel ergens iets op aan te merken en staan bekend om hun scherpe tong. Honden zijn goede leiders

Woef.

zaterdag, oktober 30, 2004

Time is on my side...




Vannacht gaat de wintertijd in. Om 3 uur wordt de klok een uur teruggezet.

Stel: je wil dat dit weekend voor eeuwig blijft duren. Normaal gesproken een onmogelijke opgaaf. De tijd gaat namelijk maar door en door, zonder dat we genoeg kunnen stilstaan bij onszelf en wat we nou werkelijk voelen en werkelijk denken.
Op zondag op visite, voetballen of de auto wassen, en maandagochtend weer met de meute mee om ons veertig uur in vijf dagen druk te maken om aardse zaken en ons in de stress te gooien om dingen die ons, zouden we op een onbewoond eiland wonen, geen klap zouden interesseren. De enige reden dat we ons in een maagzweer gooien, is omdat anderen ons doen geloven dat dat wat jij voor de kost doet van levensbelang is.

Maar daar is gelukkig de zevende dag, de dag waarop zelfs Onze Lieve Heer het even niet meer trok en lekker chilled achterover ging zitten en zich verbaasde over de bende die hij de afgelopen zes dagen had achtergelaten.
Wij luie moderne mensen hebben de zaterdag voor het gemak ook maar aangemerkt als wekelijkse vrije dag, en voilà: daar was het weekend geboren.
Achtenveertig uur -inclusief slapen- om je te proberen te ontstressen, boodschappen te doen, sociale contacten te onderhouden, het huis aan kant te maken, en je liefdesleven op peil te houden.

De oplossing om een eeuwigdurend weekend te houden is zo voor de hand liggend, dat niemand eerder op het idee is gekomen.
Denk even mee: Om drie uur vannacht gaat de klok een uur terug. Dat is zelfs wettelijk zo vastgelegd. Zodoende kun je een uur langer blijven liggen. (alsof je dat op zondag niet sowieso kan.)
Maar het kan nog veel leuker.
Je zet de klok een uur terug naar 2 uur.
Hoe laat is het na 60 minuten? Juist, 3 uur in de nacht.
Wat moeten we ook al weer doen om 3 uur 's nachts? Jawel: de klok een uur terugzetten. 't Is dan weer 2 uur. Wachten we een uurtje, dan is het alweer tijd om de klok een uur terug te zetten. En ga zo maar door!!!

Waarom doen we dat niet gewoon met zijn allen? Ons stipt aan de afspraken houden, en consequent de klok om 3 uur een uur naar achteren zetten, en met zijn zestienmiljoenen genieten van een eeuwigdurend weekend!!

Zouden ze het heel erg vinden op mijn werk als ik desnoods de enige ben.....?

Tot de volgende blog!!!

vrijdag, oktober 29, 2004

Ain't that America




John Mellencamp is cool

Een van mijn favoriete nummers van John 'Cougar' Mellencamp, een gouwe ouwe, dat wel. Maar een clipje om bij te zwijmelen. (Mits je iets hebt met de USA. Niet geschikt voor Amerika-haters)

Keep on rocking in the free world!

Dit verzin je niet.....




DEN HAAG - Het College Bescherming Persoonsgegevens heeft per ongeluk de e-mailadressen van duizend op zijn nieuwsbrief geabonneerde mensen prijsgegeven. "Er is technisch iets fout gegaan. Dat ons zoiets overkomt, vinden we bepaald niet leuk", aldus een woordvoerder donderdag.

Het college, dat zich inzet voor de bescherming van de privacy van Nederlanders, heeft sinds 2003 een nieuwsbrief die via e-mail wordt verspreid. Elke twee tot drie weken krijgen 4000 abonnees de nieuwsbrief.

BCC-veld
De brief gaat in plukken van duizend e-mailadressen via het e-mailprogramma Outlookexpress naar de abonnees. De redactie van de nieuwsbrief zet de adressen in het BCC-veld (Blind Carbon Copie) en verstuurt de mail.

"Normaal zie je dan de overige namen en adressen niet, maar nu stonden ze toch allemaal in het Aan- of het CC-veld van de mail", aldus de woordvoerder. Vervelende bijkomstigheid was dat de excuusmail die het college daarop verstuurde opnieuw alle namen en adressen bevatte.

Crash
Volgens de woordvoerder is het e-mailprogramma vermoedelijk gecrasht, maar wat er precies is foutgegaan, is nog niet duidelijk. "Het eerste wat we zullen doen is Outlookexpress opnieuw installeren. Bij de volgende nieuwsbrief is hopelijk alles weer in orde. Het moet gewoon veiliger, want deze fout krijgen we natuurlijk recht in het gezicht terug."


Mijn god....in Amsterdam noemen we dit een gotspe...!

donderdag, oktober 28, 2004

Is een struisvogel zieliger dan een koe?




Mijn avondeten bestond onder andere uit een struisvogelbiefstuk.
Ik ben allergisch voor rund- en varkensvlees, en ben voor een lekker biefstukje dus al snel aangewezen op de Struthio Camelus. Je betaalt er over het algemeen nog meer voor dan voor een ossenhaasje, maar dan heb je ook wat. Qua smaak doet het niet onder voor een top-biefstukje, en je bent een knappe vent (m/v) als je hem weet te verklooien in de pan. Hij blijft mals, wat je er ook mee doet.

Echter, de meeste mensen die ik ken gruwelen bij het idee een stuk van een struisvogel op te eten. Hoe komt dat? Is een struisvogel zieliger dan een koe? Waarom heeft praktisch niemand moeite om zijn vork in een jong kalfje te zetten (op een enkele veganist na dan), maar vinden diezelfde mensen het raar om een struisvogel te verorberen?

Is het omdat een struisvogel schattiger is dan een koe? Lijkt me niet. Dat gaat misschien op voor een reebiefstuk, een konijnenbout of Peruaanse marmottenstoofpot, maar eerlijk is eerlijk: een struisvogel is een lelijk beest. Ze hebben geen hoge aaibaarheidsfactor, je houdt ze niet als huisdier en er zijn ook weinig kinderboeken met een struisvogel als hoofdpersoon.

Vanwaar dan toch die weerzin tegen het eten van een struisvogelbiefstuk?
Ik heb werkelijk geen idee.
Daarom roep ik langs deze weg iedereen die dit leest op om zich eens te buiten te gaan aan een overheerlijke steak a l'autruche. Once you go struisvogel, you'll never go back.

En misschien dat de prijs dan eindelijk ook eens omlaag kan.

Nieuw commentaar-methode

Jaah! Het is uiteindelijk gelukt.
Je hoeft nu geen member te zijn om comments te leveren op mijn logs.
Dus kom op en reageer eens? Tiesje is de enige en ik zie heus wel wie er allemaal connecten ;-)

Comments lopen nu niet via Blogger zelf, maar via Haloscan waardoor niet alleen de lay-out beter is, maar het dus ook voor een ieder toegankelijk is.

Nadeel is echter wel dat alle eerder geposte comments verdwenen zijn...dwz ze zijn onzichtbaar, maar ik heb ze wel nog op mijn Blogger staan.

Dusseh....kom op en reageert u maar!

woensdag, oktober 27, 2004

Amsterdam had 't




Vandaag waren Patries en Kim bij me in Amsterdam.
Zoals ik Kim al voorspelde, is Amsterdam niet zo heel bijzonder hoor....dezelfde winkels als in alle andere steden, alleen hebben wij ze dan allemaal, zeg maar...dus met een wandeling door de Leidsestraat, een broodje bij een Ierse pub en boeken kopen bij Scheltema op het Koningsplein, en to top it off een ijsje bij Ben & Jerry's, waren we allemaal geloof ik wel tevreden ;-)
Tsja...een jaar of twintig geleden was de slogan Amsterdam heeft 't...geen idee wat precies, ik weet het niet eerlijk gezegd hahahha....

Ok, ik heb wel twee boeken over MySQL en PHP gekocht, en een DVD over mijn geboortejaar 1970....zie dat maar eens voorelkaar te krijgen in -pak hem beet- Appelscha of Grollo ;-)

Verder....heb ik eigenlijk niet zo veel te melden, dus ik zou zeggen:
Tot de volgende blog!

Shit happens...ook voor Lenny!




NEW YORK - Een Amerikaanse verzekeringsmaatschapij heeft voor een rechtbank in New York een schadevergoeding van 333.000 dollar (270.000 euro) geëist van rockster Lenny Kravitz. De popmuzikant zou door nalatigheid schuld hebben aan een verstopping in zijn toilet, waardoor in een aangrenzende woning grote schade ontstond.

In de vrijdag openbaar gemaakte zaak stelt verzekeringsmaatschappij Amica Mutual Insurance Company dat de toilet van Kravitz overliep omdat deze vol troep zat. Het appartement van de buren liep daardoor onder.

Amica Mutual Insurance Company moest de gedupeerden 333.000 dollar betalen. De verzekeringsmaatschappij wil dat Kravitz dat geld terugbetaalt.

Euh.....kweenie hoor....ik krijg ineens een heel bizar visioen van een van mijn muziekhelden..... ;-)

dinsdag, oktober 26, 2004

See you in my dreams




You're only just a dreamboat
Sailing in my head
You swim my secret oceans
Of coral blue and red
Your smell is incense burning
Your touch is silken yet
It reaches through my skin
And moving from within It clutches at my breast

Het verschil tussen gelul en geluk....




Het verschil tussen gelul en geluk lijkt maar een letter, maar er zit een hele wereld tussen.
Vandaag de hele dag geld verdiend met gelul (met een l) en het doen of ik interessant ben. Wie heb ik er blij mee gemaakt? Niemand. Wie merkt bijvoorbeeld dat ik drie UBR's heb toegevoegd aan de database? (anders dan Onno dan...) Niemand!
Is dat erg? Neen! Driewerf neen! Want ik heb mijn werk met plezier gedaan, was precies op tijd klaar en ben morgen vrij. Ik doe waar ik voor betaald ben, heb er plezier in en niemand snapt het ;-) Dat was dus gelul.

Het geluk voelde ik onderweg naar huis; ik liet de boel opgeruimd achter at the office, en het is nu 40 minuutjes later en ik heb al boodschapjes gedaan en een patatje gegeten op het station. De zon schijnt, Genesis galmt door de straat vanuit mijn speakers, en ik ben 100% chilled.
Soms he....heel soms, lijkt het of geluk helemaal niet zo moeilijk is....en dat terwijl het zo dichtbij gelul ligt....

Tot de volgende keer!

Voor mijn meissie




Van It's gonna get better van Genesis:

If it's gonna get better, it starts with a feeling
If it's gonna get better, it's gonna take time
If it's gonna get better, we gotta start now
cos I know, everybody can feel it
and I know, everybody will see it
cos it shows, and that shows I'm not dreaming
cos you know, and I know, it's time for a change

Tot morgen.....(en vanavond aan de foon natuurlijk...)

Woensdag gebakdag




Morgen komen Tiesje en Kimmie naar Amsterdam als het goed is!
Ik vind het echt heel tof dat ze iedere keer dat pokke-eind van M naar A rijdt, maar ergens ook lullig....ik heb geen auto en kan daarom niet even makkelijk daarheen komen. Vrijdag pak ik de trein en zal voor het eerst in mijn leven voet op Zeeuwse bodem zetten!!
Snel even last minute een vrije dag geregeld, volgens mij zit ik bijna door mijn 42 verlofdagen van 2004 heen...kuche..maar 't is al bijna november dus over twee maanden hebben we weer een lading dagen ter beschiking ;-)

Oh, het is me gelukt een DVD te branden...het heeft me er drie gekost in totaal, maar eindelijk staat het erop. Kwaliteit is niet fantastisch, maar da's volgens mij vooral te wijten aan de originele kwaliteit van de MPEG file en niet aan mijn kundigheid......ahummmm....

Verder heb ik niet zoveel te melden behalve dat ik vanochtend een verzamel-cd van John Mellencamp heb gedownload, met nummers erop die ik nog niet kende.
Sowieso is John niet bekend in Nederland (of Europa beter gezegd), maar zijn muziek is top! Beetje kruising tussen Bruce Springsteen en Bryan Adams, zeg maar...
Zijn CD's Scarecrow en The Lonesome Jubilee kan ik elke muziekliefhebber aanbevelen.

Tot de volgende aflevering!!!

maandag, oktober 25, 2004

Herfst



Ik weet niet wat het is, maar ik ben altijd heel erg gevoelig voor de weersomstandigheden. In de zomer als de zon schijnt en het lekker warm is, lijkt het of ik de hele wereld aankan.
In de winter is het het andere uiterste; ik heb zelfs last van een winterdepressie ieder jaar weer.
Het is geen drama, want ik weet dat het in de lente weer over is en ik heb sinds vorig jaar een speciale lamp gekocht die je voor lichttherapie kan gebruiken.

Vanmiddag zat ik in de metro onderweg naar huis, en na een hele dag grauwe en bewolkte lucht, zag ik meerdere gaten met helder blauw tussen de wolken door.
Als ik dat zie, is het net of er een last van mijn schouders valt, heel maf eigenlijk....ik weet dat het aan een kant nergens op slaat om mijn humeur af te laten hangen van externe factoren waar je zelf geen invloed op hebt, maar ik kan er nu eenmaal niets aan doen en ik accepteer dat het zo is.
Ok..ik ben gek...so what? Sue me... ;-)

Maargoed, de herfst en de winter zijn niet mijn favoriete seizoenen, dat mag duidelijk zijn.....
Maar iemand (kuchetiesjekuche) heeft me beloofd dat we deze winter nieuwe en mooie herinneringen gaan knopen aan de winter en aan de sneeuw, dus wie weet is de winter vanaf 2005 wel mijn favoriete jaargetijde!!!

Zo...nu ga ik aan de Senseo met appelgebak. De Senseo natuurlijk met melk en suiker en een scheutje hazelnoot-siroop, en de appelgebak die mijn moeder had gemaakt voor mijn verjaardag.

Later!!!

Vroeg naar bed...........



Zo hee....ik kan niet echt zeggen dat ik me uitgeslapen voel....
Misschien had ik toch die slaappil niet moeten nemen gisteravond, en gewoon in slaap moeten vallen op mijn natuurlijke vermoeidheid....kuche...

Ik heb drie cappuchino's en een halve liter Cola Light op, en heel langzaam begin ik me enigszins menselijk te voelen....
Zal ik vanavond eens op een Christelijk tijdstip mijn bedje opzoeken...? Misschien dat dat ook eens helpt.

Vergeet niet dat ik vierendertig ben he...auwwwwwwwwwwww

zondag, oktober 24, 2004

Frustrated Inc.



Echt....
Ik weet niet wat het is met mij en modernismen, maar ik ben soms echt te stom om de dingen te doen die leeftijdgenoten wel kunnen.
Zo ben ik er een ster in om een kwartier met de afstandsbediening van de DVD-speler te klooien om alleen de ondertitels aan te zetten, met als resultaat Italiaans gesproken, met spaanse ondertitels vergezeld van editor-comments over de soundtrack heen. Het programmeren van een videorecorder? No way! Ik klik wel op "rec" wanneer de film begint, dat lukt me nog net...

Zo ben ik al twee dagen aan het proberen om een simpele MPEG-file (XVid) van een film op een DVD te branden. Ik snap er geen hol van....wat ik ook doe, welke tool ik ook gebuik, hij past gewoon niet. Het is een film van gewoon anderhalf uur, normale DVD-R, en ik heb geloof ik elke DVD-tool al geprobeerd die er bestaat. Resultaat tot nu toe is een DVD gebrand vol met niks hahahah...echt....ik haat dit...

Navraag bij kennisen en collega's levert ook niets op, het lijkt soms wel of het een soort geheim is wat je alleen mag weten als je lid bent van een geheime club, waarvan niemand weet hoe je toegelaten wordt...kom op jongens, hoe moeilijk kan het zijn!!!!

Ik waag nog een poging, tegen beter weten in.....en dan morgen weer een andere tool proberen....*sigh*..

Arjen sigining off at 21:44 hrs.

Heimwee naar de eigthies


Had vanmiddag weer een pijnlijke confrontatie met mezelf...
Ik wilde Tiesje laten meegenieten van de DVD van de legendarische opname van het Stop Making Sense concert van de Talking Heads.
Euh...ik geloof niet dat ze echt van ze had gehoord hahaha..ja, toen ik Road to Nowhere voorzong wist ze wie ik bedoelde, maar klassiekers als Burning down the House, Pstcho Killer en Slippery People zeiden haar niets....auwwwwwww...volgens mij ligt het niet eens aan haar, maar aan mij!
Ik bedoel...wie kent ze nog, de Talking Heads? Wie krijgt nog steeds een funky feeling bij ze? Wie durft heden ten dage nog hardop te zeggen dat hij fan is van de Talking Heads zonder voor ouwe lul (of muts) te worden uitgemaakt...?

Betekent het niet gewoon dat ik anno 2004 nog steeds weiger te erkennen dat de jaren 80 al lang voorbij zijn...? Ik bedoel...ik draai Talking Heads, The Cure, vind The Joshua Tree de beste van U2, weiger me ouder te voelen dan 18, noem een Twix stug een Raider, spreek over Hilversum 3 en niet radio 3 en loop nog steeds in All Stars en een sweater met capuchon zoals ik dat al zestien jaar doe....

Help me dan....ben ik de enige die de eigthies een warm hart toedraagt....? Kan toch niet....?

Dank jullie wel...!

Goeiemorregeeeeeeen!!!

Ik wil even iedereen bedanken die me heeft ge-smst of ge-msn'd voor mijn verjaardag!
Vind ik heel tof (I.de P., Kneusje, Jetje, Deesje, Maddie, Tassie en de rest natuurlijk)
Tot snel, ik ga ontbij..eh..brunchen...

zaterdag, oktober 23, 2004

Jarig!!!!!



Jep. Ik ben jarig. Vierendertig.
En ik heb hoofdpijn.
Maar Tiesje is er en we gaan zo boodschapjes doen.
Later!!!!

vrijdag, oktober 22, 2004

Friday at last....



Zo....halve dag vrij is gelukt en ik ben alweer thuis.
Op het werk al blijgemaakt met de mededeling dat de salarissen al zijn gestort, en inderdaad lag mijn loonstrook in de brievenbus.
Wat schetst mijn verbazing echter; er is een slordige 350 euro ingehouden!!
Maar de reden is gelukkig glashelder: 81116059540. Kijk. Daar kan je wat mee. Ik bedoel...natuurlijk: als je 81116059540, dan kost dat 350 euro. Dat begrijpt iedereen.....*sigh*

Gelukkig wist iemand van P&O me desgevraagd door de telefoon te vertellen dat ik helemaal niet naar de rechterkolom hoef te kijken; het is slechts een soort verklaring van de getallen in de middelste kolom, en daar staat mijn netto maandbedrag. Snap je wel?
Ja beste man, ik snap het heel goed. Middelbare school enzo, weet je wel....maar juist in die middelste kolom staat mijn netto bedrag...van 350 euro minder %&!**#^$ stom kalf!!!!
En -oh oh wat een toeval- dat is precies het bedrag wat in de rechterkolom staat.....man man wat een stel kneuzen.....

De goede man gaat het voor me uitzoeken, maar hij dacht dat het met de waardeoverdracht van mijn pensioen te maken had. Logisch. Want als mijn gespaarde pensioen wordt overgedragen, gaat dat van mijn netto salaris van de volgende maand af...oh..wacht eens....NIET!!!!!!

Pfff....ik moet bekennen dat de gehoopte weekendsfeer nog niet helemaal zijn intrede heeft gedaan in huize Arrie.....maar dat gaat rond de klok van vieren veranderen ;-)

Tot laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

donderdag, oktober 21, 2004

Arrie is chagrijnig !!!

Zooo even een update: ik ben superchagrijnig vanavond.
Geen idee waarom, ik heb helemaal geen reden om me zo te voelen, alles zit mee en gaat me voor de wind de laatste tijd.
Wel ben ik superrrrrrrmoe, want ik slaap al dagen achterelkaar best eh.... kut...al sinds maandag heel rommelig, vroeger op dan ik zou willen, en dan de kou en regen in...druk op het werk, en na het werk lopen rennen voor de boodschappen en mijn huishoudentje en zo...
Jaja, het is allemaal heel zwaar ;-)

Ik zat de hele weg te mopperen en te zeiken tegen mijn vader, en alles was kut: de CD van Marillion die hij had opstaan, het personeel van de Praxis was kut, het feit dat ze geen Swiffer-doekjes verkochten was kut, en dat de Blokker dicht was (op koopavond!!) was ook kut. Kortom: lekker lopen mopperen. Moet ook kunnen vind ik, en liever nu dan in het weekend ;-)

En bah, deze sigaret smaakt ook voor geen meter.
Weet je wat ik ga doen? Vroeg naar bed hahahahahha!!
Kijken of ik morgen wat eerder vrij kan krijgen zodat mijn feestweekend wat eerder kan beginnen!!! Maar eerst eens kijken hoe veel werk er ligt; het zag er niet veelbelovend uit moet ik zeggen :-(

Ciao!!!!
Arrrrrrr signing off at 20:37 hrs

't Is alweer donderdag

Yeah yeah, donderdag alweer.
Meestal betekent dit dat het morgen vrijdag zal zijn.
Normaal niet zo speciaal, maar deze vrijdag wel.
Niet alleen is het morgen de laatste dag dat ik 33 jaar ben, maar nog veel belangrijker: mijn meisje komt weer bij me!!!!!!! Jeeejjj!!!

Ze belde me net op met goed nieuws, waarover ik niet zal uitweiden omdat ze niet eens weet dat ik met dit blog ben begonnen. Ehhh...eigenlijk weer ongeveer niemand het nog, op 1 collega na....pfff........lekker hoor, verhaaltjes schrijven voor niemand behalve jezelf en een collega die 40 uur per week naast je zit hahahah...jep....geen idee hoe lang ik hiermee doorga, want zoals je ziet heb ik ook totaal geen ene MOER te vertellen....

Eh...nog een uurtje en ik ga naar huis...dwz eerst naar Appie Heijn, dan de was aanzetten, dan naar mijn ouders, snel even gratis mee-eten, kopjen kofjen doen en zoefffffff naar huis en de was in de drogert kiepen, bed verschonen (de was die gaat draaien is die van mijn ene dekbedovertrekset en als je het meteen uit de droger om je beddengoed heendoet, is het niet gekreukeld...) en dan heeeel snel gaan slapen...

Wat een leven he ;-)

Doeggggggg!!!

woensdag, oktober 20, 2004

Eerste logje

Zo....daar zijn we dan, het eerste postje op Arrrrjen's weblog.
Ik weet het; het is al lang niet meer cool en zeker niet origineel, maar ik was het al zo lang van plan en het is er nooit van gekomen.....

Waarom nu dan wel? Geen idee.
Tijd voor iets nieuws? Tijd voor eh....de dagelijkse beslommeringen en gedachtenkronkels aan het web toevertrouwen?

Altijd heb ik zoveel te melden, zoveel te bleren en zoveel gedachten.
Zal je net zien: zit ik mijn eerste post te maken, schiet me gewoon niets tebinnen....kuche....

Ik luister November Rain en rook mijn laatste Marlboro Light van vandaag.
Als de droger klaar is duik ik onder de douche en ga verder in mijn boek: Angels and Demons.
Of nee, ik lees eerst wat in de Revu en dan pak ik mijn boek en wacht tot mijn meisje me belt die op bezoek is bij haar beste vriendin....

Schiet me nog iets tebinnen, dan post ik het....

Testing wan toe trie

Euhhh....kijk, daar ging mijn eerste test al mis...had ik een heel verhaal opgeschreven, wilde ik een plaatje uppen als test, pokke-XP-servicepack2 popupstopper blockte de boel, ik klik de stopper aan dattie alle pop-ups van blogger moet doorlaten...zoeffffff....weg posting...arg...

Ggggggoed....iets anders dan maar....snif...

Euh...wat ik dus wilde testen, is of dit werkt: een plaatje. Komtie.....




(edit) Nee maar..het is niet te geloven..nadat ik zag dat er een fout in de HTML-code van het voorbeeld van Blogger stond, toch gelukt...
Goed....fijn om te weten....
Euh....ik weet niks meer dus ik stop er maar weer mee; morgen weer een dag..

Groetjes
Arrrrjen